Βοηθήστε μας να γίνουμε καλύτεροι

Η γνώμη σας για εμάς, μας κάνει να εξελισσόμαστε και να μπορούμε καλύπτουμε καλύτερα τις δικές σας ανάγκες και των παιδιών σας. Σας ευχαριστούμε για τον χρόνο σας.

Ευχαριστούμε πολύ... όχι μόνο για σήμερα, αλλά για κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε στιγμή που πέρασε η μικρή μας μαζί σας!!!

Την αγκαλιάσατε με αγάπη, τη βοηθήσατε να ξεπεράσει τις δυσκολίες της, να αναπτύξει τα ταλέντα της, να γνωρίσει και να αγαπήσει καινούριους φίλους...και να ανοίξει τα φτερά της για το Δημοτικό... Κλέψατε όμως την καρδιά της... και οι δασκάλες, και η κα Ιφιγένεια και η κα Άρτεμις και η γιαγιά όλων των παιδιών η κα Γιώτα... Με τα φτερά, λοιπόν, που ανοίγουνε είμαι σίγουρη ότι θα επιστρέφει σε εσάς, πάντα με αγάπη! Στην Κοραλία, τον Λογιάκη, την Ιωάννα, τον Αλέξανδρο, τη Σοφία, τον Μόσχοβο, την Αναστασία, τον Δρακάκη (οι Κωνσταντίνοι είναι πάντα με το επίθετο!!!) και τον Αντρέα, τους φίλους μας, ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στην νέα τους αρχή και τους ευχαριστούμε για όλα αυτά που ζήσανε με την Αγγελίνα και μόλις σήμερα, μέσα από την αποκάλυψη των κρυφών μυστικών του σχολείου, ανακαλύψαμε!!!


Ξενάγηση
Οι χώροι μας

Ξενάγηση

Θα χαρούμε πολύ να σας ξεναγήσουμε στα Ζαρκαδάκια όπου θα πληροφορηθείτε πως αναπτύσσεται το πρόγραμμα για κάθε ηλικία, θα επισκεφτείτε τους χώρους και θα διαπιστώσετε την γενική ποιότητα του περιβάλλοντός μας