Παροχές

Οι παροχές προς τους μικρούς μας φίλους

Συνεργασίες από το 1987. Δυο φορές την εβδομάδα γίνονται μαθήματα κολύμβησης από εξειδικευμένους προπονητές. Τα παιδιά χωρίζονται σε ομάδες ανάλογα με το επίπεδο που βρίσκονται (αρχάρια, προχωρημένα).

2 φορές την εβδομάδα γίνονται μαθήματα μπαλέτου για κορίτσια και αγόρια ηλικίας 3-6 ετών από εξειδικευμένη δασκάλα - χορεύτρια.

Μια φορά την εβδομάδα τα παιδιά ηλικίας 2-6 ετών έρχονται σε επαφή με τον αθλητισμό (ασκήσεις εδάφους, μπάσκετ, ποδόσφαιρο, τένις τραμπολίνο).

«Τα Ζαρκαδάκια» βρίσκονται στους Πρόποδες του Υμηττού, στο πράσινο προάστιο του Παπάγου, σε μια μονοκατοικία με μεγάλο κήπο και παιδική χαρά προσαρμοσμένη στις ανάγκες των παιδιών. Καθημερινά τα παιδιά απολαμβάνουν 30-40’ ελεύθερο κι οργανωμένο παιχνίδι,  εκτός κακών καιρικών συνθηκών (βροχή, χιόνι, καύσωνας). Στην περίπτωση αυτή το παιχνίδι μεταφέρεται σε αίθριο χώρο εντός του σχολείου.

Προσφέρεται δεκατιανό και μεσημεριανό φαγητό. Καθημερινά μαγειρεύεται ελληνική παραδοσιακή κουζίνα. Το φαγητό είναι  προσαρμοσμένο στις ιδιαιτερότητες κάθε παιδιού. Το πρόγραμμα είναι εγκεκριμένο από την παιδίατρο του σχολείου Κα Αθηνά Κουτζόγλου. Καλύπτουμε όλες τις διαδικασίες των αρχών της HACCP καθώς διαθέτουμε καταρτισμένο προσωπικό στις βασικές αρχές υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων, έτσι όπως έχουν οριστεί από τον ΕΦΕΤ.

Παρέχεται στα παιδιά από την έναρξη της εγγραφής τους έως και τη λήξη της. Το κτίριο καλύπτεται από συστήματα πυρασφάλειας αλλά και εξωτερικές κάμερες παρακολούθησης. Για κάθε παιδί ακόμα, σε περίπτωση ατυχήματος, υπάρχει ασφάλεια αστικής ευθύνης. Συνεργασία με μεγάλα νοσοκομεία της Αθήνας.

Πως μπορώ να γράφτω;;;
Είναι Υπέροχα!!!

Πως μπορώ να γράφτω;;;

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος ή καλέστε μας στα τηλέφωνα 2106520357 ή 2106532377 για να κλείσουμε ένα ραντεβού από κοντά και να διαπιστώσετε και μόνοι σας τους χώρους μας, την ποιότητα εκπαίδευσης αλλά και την χαρά των μικρών μας φίλων.